TAWARAN TERHAD TAK MASUK AKAL!

"Dapatkan Akaun Autoresponder Gresponsive dengan
HUGE DISCOUNT 87% dan mula bina subscriber anda dalam tempoh 21 JAM!"

( Tawaran ini sah untuk subscriber Muaz Hadi sahaja )

Hanya untuk tempahan sebelum countdown ni tamat

Anda hanya perlu bayar RM20/month untuk pakej RM80/month!

Pakej RM20/month (500 subscriber) adalah pakej yang diberikan kepada pembeli terawal Gresponsive sebelum ini. Ianya telah ditutup. Pakej termurah sekarang adalah RM40/month (1,500 subscriber) dan pakej terbaik untuk usahawan adalah pakej RM80/month (3,000 subscriber)

Berita baiknya, khusus untuk subscriber Muaz Hadi, anda akan dapat akses pakej RM80/month ini dengan hanya bayar RM20/month. Belum pernah dilakukan. Serius anda akan berada dalam MODE UNTUNG sepanjang masa.

PERCUMA POWERFUL TOOL INI!

Pernah tak dapat email yang ada VIDEO di dalam email? Kita nampak macam video tapi sebenarnya bukan video pun. Setakat APRIL 2019, belum ada email provider yang membenarnya video dalam text email.

Apa yang berlaku adalah.... mereka gunakan ANIMATED IMEJ! Cuba tengok snapshot email ini, nampak macam ada VIDEO dalam email ni kan?
Tu trick profesional email marketer. Diaorang guna imej GIF dalam email mereka. Jadi email tak de lah nampak boring sangat :)

Anda boleh upah designer buat animated imej ini dan bayar RM60 setiap satu design. Tapi takkan la nak guna imej yang sama setiap email kan? Mesti ada imej-imej promotion yang lain juga.

Pilihan kedua adalah gunakan SOFTWARE dan buat sendiri imej ini. Boleh guna PHOTOSHOP, boleh guna CAMTASIA dan banyak lagi. Tapi bukan percuma lah. Kena bayar sekurang-kurangnya USD199.

BERITA BAIK. Anda akan dapat SOFTWARE khas untuk hasilkan animated banner dari video yang anda dah buat. Yup. Tukarkan video simple yang anda buat guna Power Point tu kepada Animated Imej dan terus guna dalam email promosi anda.

BOOOMMM! Email anda dah jadi OUTSTANDING berbanding email orang lain :)
GIFT: SOFTWARE GIF MIXER
Untuk anda yang buat belian pakej GRESPONSIVE hari ini. Satu software killer Pro Email Marketer!

Tukarkan video yang anda buat guna Power Point atau mana-mana software video atau video handphone anda kepada imej yang seakan video. Masukkan dalam email anda!

Perghhh. Terus nampak pro :)
BERNILAI USD 47 (RM180)

Pilih Pakej Anda!

OKEH! Ini PAKEJ SUPER SPECIAL untuk anda pilih mengikut keperluan anda. Setiap pakej ini didatangkan dengan diskaun besar bergantung kepada tempoh langganan anda. Sekali lagi ini adalah pakej khas. Apa yang akan anda dapat adalah;
  • Unlimited segmentation
  • Unlimited autoresponder
  • Unlimited newsletter
  • Unlimited A/B split testing
  • Unlimited sending
  • Unlimited trigger setting
  • Sending & interaction report
  • Limit 3,000 subscriber
Pakej 3 bulan (DISKAUN 75%)
Bayar RM60 untuk akses 3 bulan Gresponsive. Harga sebenar RM240
Pakej 12 bulan (DISKAUN 81.2%)
Bayar RM150 untuk akses 12 bulan Gresponsive. Harga sebenar RM800
Pakej 24 bulan (DISKAUN 87%)
Bayar RM210 untuk akses 24 bulan Gresponsive. Harga sebenar RM1,600. Guna 2 tahun tanpa perlu fikir bayaran bulanan.

Selepas tamat tempoh pakej anda akan dikenakan bayaran RM20/month atau anda boleh renew mengikut harga pakej yang ditetapkan hari ini. Kira anda dah LOCK PRICE ini.

© 2015 - 2019 Gresponsive.com | PUIM Expert Academy