TAWARAN TERHAD TAK MASUK AKAL!

"Dapatkan Akaun Autoresponder Gresponsive dengan
HUGE DISCOUNT 87% dan mula bina subscriber anda dalam tempoh 21 JAM!"

( Tawaran ini sah untuk subscriber Muaz Hadi sahaja )

Hanya untuk tempahan sebelum countdown ni tamat

Anda hanya perlu bayar RM20/month untuk pakej RM80/month!

Pakej RM20/month (500 subscriber) adalah pakej yang diberikan kepada pembeli terawal Gresponsive sebelum ini. Ianya telah ditutup. Pakej termurah sekarang adalah RM40/month (1,500 subscriber) dan pakej terbaik untuk usahawan adalah pakej RM80/month (3,000 subscriber)

Berita baiknya, khusus untuk subscriber Muaz Hadi, anda akan dapat akses pakej RM80/month ini dengan hanya bayar RM20/month. Belum pernah dilakukan. Serius anda akan berada dalam MODE UNTUNG sepanjang masa.

PERCUMA 2 POWERFUL TOOL INI!

Antara halangan nak kumpul list adalah, anda kena keluarkan kos untuk beli hosting dan domain (minimum RM150/year). Tujuannya adalah untuk anda pasang borang untuk kumpul list. Kami sarankan anda beli, ianya akan menjadi aset anda juga.

Tapi jika anda nak kurangkan kos... BIAR KAMI BANTU ANDA!

Sebenarnya anda boleh terus pasang borang kumpul list (optin form) di platform percuma termasuk di FACEBOOK FANPAGE. Satu lagi adalah terus setup optin form di Blogspot. Percuma tanpa perlu bayar kos tambagan kepada Facebook dan Blogspot :)

Tapi ada satu lagi halangan, anda perlu ada kemahiran CODING. Adoi! Ni satu lagi masalah. Bukan senang nak belajar dan buat coding sendiri :(

Dah lah. Jangan menangis. Ni haa Muaz Hadi 'sponsor' rujukan khusus untuk anda bina landing page di Facebook dan Blogspot. Siap video, ebook dan coding. Anda hanya perlu masukkan kod Gresponsive anda sahaja
pagelanding
TOOL #1: List Building di FANPAGE
Tak ramai orang yang buat. Hanya 'ninja' saja yang buat benda ni. Sedut database di landing page anda menggunakan 'LANDING TAB'

Video Tutorial

Detail tutorial disediakan untuk memudahkan anda

Workbook

Step-by-step workbook diberikan untuk anda rujuk

"SECRET CODE" disediakan

Anda akan guna kod ini untuk bina landing page anda. NINJA!
BERNILAI RM40
TOOL #2: List Building di BLOGSPOT
Anda hanya perlu daftar akaun percuma di BLOGGER.COM kemudian buat beberapa setting 'ninja'. Masukkan kod rahsia yang telah dikemaskinikan dengan akaun Gresponsive anda. Tadaaa! Siap landing page tanpa perlu bayar hosting pun. Promo saja link blogspot itu dan mula kumpul list!

Video Tutorial

Detail tutorial disediakan untuk memudahkan anda

Workbook

Step-by-step workbook diberikan untuk anda rujuk

"SECRET CODE" disediakan

Anda akan guna kod ini untuk bina landing page anda. NINJA!
BERNILAI RM40
blogspotlanding

Pilih Pakej Anda!

OKEH! Ini PAKEJ SUPER SPECIAL untuk anda pilih mengikut keperluan anda. Setiap pakej ini didatangkan dengan diskaun besar bergantung kepada tempoh langganan anda. Sekali lagi ini adalah pakej khas. Apa yang akan anda dapat adalah;
  • Unlimited segmentation
  • Unlimited autoresponder
  • Unlimited newsletter
  • Unlimited A/B split testing
  • Unlimited sending
  • Unlimited trigger setting
  • Sending & interaction report
  • Limit 3,000 subscriber
Pakej 3 bulan (DISKAUN 75%)
Bayar RM60 untuk akses 3 bulan Gresponsive. Harga sebenar RM240
Pakej 12 bulan (DISKAUN 81.2%)
Bayar RM150 untuk akses 12 bulan Gresponsive. Harga sebenar RM800
Pakej 24 bulan (DISKAUN 87%)
Bayar RM210 untuk akses 24 bulan Gresponsive. Harga sebenar RM1,600. Guna 2 tahun tanpa perlu fikir bayaran bulanan.

Selepas tamat tempoh pakej anda akan dikenakan bayaran RM20/month atau anda boleh renew mengikut harga pakej yang ditetapkan hari ini. Kira anda dah LOCK PRICE ini.

© 2017 - Gresponsive.com | Global Internet Resources